- Kun fokus på Cardiff

Fem seirer på rad har sendt Liverpool opp på 2.plass i Premier League. Brendan Rodgers uttaler at spillere og ledere ikke prater om ligatittelen. Fullt fokus er på neste kamp mot Cardiff.

- Forrige helg var en utmerket dag for supporterne, men etter å ha nytt det i et par dager er det tilbake på jobb denne uken, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Alt fokus er helt og holdent på Cardiff City. Det har vært vår verden denne uken. Det har ikke vært noen tanker andre steder.

- Vi har ikke snakket om tittelen. Vi liker bare hvordan vi spiller og arbeider. For min del handler det bare om den neste kampen. Det er ikke noe poeng å tenke på Sunderland på onsdag når vi har en stor kamp på lørdag.

- Presset og forventningene forandrer seg ikke når du spiller for Liverpool – det er der i hver kamp, både hjemme og borte.

- Det er flott for supporterne å drømme og være stolt av det de ser. Nivået på spillet vårt forbedrer seg hele tiden, men vi har ikke oppnådd noe ennå.

- Det har vært en vanskelig sesong for Cardiff, men de har noen fremragende spillere. Jeg vet at det kommer til å bli en tøff kamp. Hvis vi opprettholder intensiteten, grunnlaget i vårt arbeid, og spiller kontroller slik vi har gjort, så har vi mulighet til tre nye poeng.