- Lagånden ble avgjørende

Jordan Henderson mener at den gode lagånden i Liverpool-laget ble avgjørende i kampen mot West Ham.

- Dette var en lagseier, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Vi har jobbet veldig hardt som lag gjennom hele sesongen, og denne kampen var ikke annerledes. Vi jobbet veldig, veldig bra.

- I forkant av det første målet gjør Luis det strålende. Det var en flott ball fra Stevie slått i bakrom, og Luis gjør sin greie og skaffer straffespark ved å fremprovosere en hands.

- I forkant av det andre straffesparket slår Lucas en flott ball inn til Flanno, som kommer på ballen før deres keeper.

- Dette var tre meget viktige poeng for oss.

- Totalt sett må vi være henrykt med vår prestasjon og de tre poengene. Jeg følte vi gikk ut og kontrollerte kampen og holdt ballen i laget i annen omgang. Vi kom oss også gjennom noen ganger, og kunne hatt noen flere mål.

- I andre enden av banen syntes jeg vi håndterte dødballene og luftstyrken deres veldig bra gjennom hele kampen, noe vi er svært godt fornøyd med.

Nå venter Manchester City i toppoppgjør på søndag. Henderson lover at laget vil gå til den kampen akkurat som de har gått til de andre 33 ligakampene denne sesongen.

- Vi er stinne av selvtillit, så vi må bare jobbe på trening og ta en kamp om gangen. Vi må bare fortsette å gjøre det samme som vi har gjort, nemlig å gå ut på banen og prestere bra.