- Lallana er unik

Robbie Fowler tror Adam Lallana vil vise seg som en strålende signering, og trekker frem hans evne til å utgjøre en forskjell i tette kamper. Case mener han vil passe perfekt inn.

- Jeg synes han er en fantastisk spiller, og det er ikke bare noe jeg sier fordi han er Liverpool-spiller nå, sier Robbie Fowler til Liverpoolfc.com.

 

- Han har evnen til å forandre tette kamper. Han kan bruke begge bein, og kan spiller hvor som helst på midtbanen eller i angrep. Han er en spillertype vi ikke har sett i Premier League på lenge. En som har evnen til å skape rom med et lite løp eller en liten flikk. Jeg nøt å se ham i fjor. Brendan har flere alternativer for hvor han vil bruke ham, sier klubbens legendariske nummer ni.

 

Også Jimmy Case, som har en fortid i Southampton, tror Lallana vil vise seg som et godt kjøp.

 

- Jeg er storfornøyd med at Liverpool har kjøpt ham. For å være ærlig har jeg alltid hatt en mistanke om at de vil prøve seg på Lallana. Han er en Brendan Rodgers-type, sier Case til Liverpoolfc.com.

 

- Lallana har alltid vært en begavet gutt. Da han kom fra Bournemouth var det mye snakk om ham. Du visste at han var en god spiller. Jeg hadde trodd han skulle forlate Southampton for flere år siden, for han har vært deres beste spiller i lang, lang tid.