- Latterlige beskyldninger mot Balotelli

Wolves-manager Kenny Jackett kaller beskyldningene mot Mario Balotelli, om at italieneren skal ha sparket en av hans spillere i hodet, for latterlige.

Wolves-manageren husker ikke noen hendelse mellom Balotelli og George Saville under treningskampen på Melwood i forrige uke, men sier at kampen mot Liverpool var en god test for hans spillere.

Sosiale medier gikk varme med beskyldninger mot Balotelli etter kampen, men alt var oppspinn. Beskyldningene får Jackett til å dra på smilebåndet.

- Det var en veldig god fotballkamp, og vi bet godt fra oss, sier Jackett til Birmingham Mail om 1-0 tapet for Liverpool.

- Vi spilte veldig bra, og leverte en god kamp rent kvalitetsmessig. Jeg er fornøyd med innsatsen og hvordan spillerne håndterte kampen. Laget var rett og slett gode. Vi spilte konstruktiv fotball og viste mye entustiasme.

Om den påståtte hendelsen mellom Balotelli og Saville har Jackett følgende å si:

- Det var noen taklinger i kampen, men ingenting stygt. Det var ingenting verken vi, eller Brendan Rodgers og Colin Pascoe, var misfornøyde med, og dommeren hadde heller ingenting å klage på. Jeg kan faktisk ikke engang huske en 50/50-duell mellom Balotelli og Saville.

- Declan Weeks plukket ballen fra Balotelli et par ganger, men Balotelli viste også noen fantastiske egenskaper og kom seg forbi noen av våre gutter. Jeg kan ikke huske noen episodde der han og Saville barket sammen, om jeg skal være ærlig.

- Balotelli ble byttet ut, men ikke etter en bestemt takling eller hendelse. Innbytterne hadde varmet opp en evighet, da det virket som de ga Balotelli ti minutter ekstra. Det syntes å være det som skjedde.

- Det så ut som de skulle bytte ham ut etter en times spill, men så ble han på banen til 70 minutter eller noe slikt var spilt. Det var Colin Pascoe som kommuniserte med spilleren, som virket tilfreds med å fortsette litt til.