- Lever ut drømmen

Han måtte skuffet innse at VM-eventyret ikke gikk som planlagt, men Daniel Sturridge legger ikke skjul på at han lever ut drømmen sin på Merseyside.

– Det er en herlig følelse, sier spissen til Jamaica Observer.

Siden han kom fra Chelsea i januarvinduet i fjor, har England-angriperen scoret 35 mål. Forrige sesong avsluttet han med sterke 21 fulltreffere på 29 ligakamper.

– Det er mange menneskers drøm å kunne få spille for en klubb som Liverpool, så jeg får leve ut drømmen min, og jeg er takknemlig for alt som har gått min vei, fortsetter han.

Planen om suksess i verdensmesterskapet gikk imidlertid ikke helt Englands vei, men Liverpool-spilleren, som scoret ett av landslagets to mål i Brasil, ser på erfaringen med positive øyne.

– Sånt lærer man av. Man blir bedre av slike skuffelser. Det har skjedd veldig mye, og det har i det hele tatt vært en fin læringskurve for oss, sier han.

Les også: Sterling: – VM var en nyttig erfaring

24-åringen er nå inne i sin siste ferieuke før han blir med på lagets sesongoppkjøring i Nord-Amerika. Sturridge forteller at han ser frem mot tiden som kommer fordi han spår det blir «en stor sesong».

– Jeg gleder meg veldig. Vi klarte ikke å vinne ligaen forrige sesong, noe som plager meg, men vi ser fremover nå, og vi gleder oss til neste sesong. Vi ser frem mot et stort år, forteller han.