- Liker ikke å bli nummer to

Han passerte 20 mål i en Premier League-sesong for første gang i karrieren, men Daniel Sturridge er ikke fornøyd før laget hans avslutter øverst på tabellen.

­­– Jeg er skuffet, for å være ærlig. Jeg skal ikke stå her og lyve om at jeg er fornøyd, for det jeg er ikke, fortalte spissen til LFC TV under æresrunden etter gårsdagens serieavslutning.

Sturridge scoret seiersmålet mot Newcastle, og han blir dermed stående med 21 nettkjenninger i ligaen denne sesongen – selv om målet mot Crystal Palace for ei uke siden ble fratatt.

Og når han nå ser tilbake på året som har gått, er han glad for å være i toppen og gullkampen, men han har likevel lyst på mye mer.

– Vi satte oss et mål om å nå Champions League, men jeg er sulten på suksess, noe alle andre også er, og det er det vi ønsker å oppnå. Vi ser frem til neste sesong nå. Vi håper vi kan klare å få suksess til laget. Supporterne fortjener det, sa han.

– Klarer du å se tilbake på sesongen som positiv, etter å ha gått fra 7. plass til 2. plass?

– Ja, det er imponerende, men jeg er aldri fornøyd med å bli nummer to – uansett om jeg spiller bordtennis eller cricket eller noe annet. Jeg liker ikke å tape, svarte Sturridge smilende.

– Vi er glade for å kunne spille Champions League-fotball neste sesong. Vi tar med oss det positive fra denne sesongen, og vi lærer av det negative. Det er det viktigste.

Den tidligere Chelsea-spilleren takket også supporterne etter den oppløftende sesongen, og han lover at spillerne skal kjempe som løver for å gi dem noe å juble for om ett år.

– Jeg er takknemlig for alt det harde arbeidet og støtten dere har gitt oss. Dere har reist sammen med oss rundt hele England og stått bak oss fra første til det siste minutt. Jeg beklager for at vi ikke klarte å vinne Premier League for dere. Jeg kommer til å gjøre alt jeg er i stand til, på samme måte som lagkameratene mine, for at vi klarer det neste sesong.