- Lite skjer i januar

Det kommer ikke til å bli et spesielt hektisk overgangsvindu for de røde i januar, ifølge manageren. Men klubbeierne vil støtte ham «dersom noe dukker opp». Daniel Sturridge tilbake om få uker.

– Jeg tror ikke januar er et bra tidspunkt for å bruke penger. Jeg er fornøyd med hvordan spillergruppa har kommet seg etter en vanskelig start på sesongen, sier Brendan Rodgers på kalenderårets siste pressekonferanse.

Nordiren forteller at Daniel Sturridge kommer tilbake på Melwood tidlig neste måned, og de forventer å ha spissen tilbake i spill midtveis eller mot slutten av januar.

Bortsett fra engelskmannens navn blir det trolig ingen nye forandringer på lagoppstillingene etter overgangsvinduet som åpnes i morgen, skal man tro Liverpool-sjefen. Til tross for spissproblemene i høst sier han fokuset heller ligger på stallen han allerede har, og han mener klubben har vist fremgang dette året.

– Jobben min er å trene de spillerne vi allerede har hentet. Dersom man ser tilbake på forrige sesong, kjøpte vi ingen i januar. Men hvis det dukker opp noen som er tilgjengelige, vil eierne her alltid støtte oss. Hvis det er noen vi føler kan forbedre oss, enten kortsiktig eller langsiktig, kan vi handle.

– Det har vært et nytt år med utvikling. I løpet av 2014 har vi tatt store steg fremover. Dersom man ser på antall poeng i hele 2014, er det bare to klubber som har gjort det bedre enn oss, sier 41-åringen.