- Liverpool har store forhåpninger til Markovic

Sportsredaktør i The Times, Tony Evans, hadde i ettermiddag en webchat hvor mye dreide seg om Liverpool i transfervinduet. Han tror ikke de røde vil søke etter et stort navn for å erstatte Suarez.

Her er noe av hva scouseren Evans svarte på:

Hvem vil erstatte Luis Suarez?
- Jeg tror ikke én spiller er i stand til å fylle støvlene til Suarez. Liverpool vil prøve å bygge et bedre lag for pengene man får for ham. Bill Shankly sa at et lag var som et piano, du behøver sju mann for å bære det og tre som kunne spille. Det er langt på vei sant, det gjelder å finne den rette balansen og du behøver ingen superstjerne.

- Jeg tror Liverpool er fornøyd med å ha Sturridge som spiss og istedenfor en megastjerne vil de søke etter å hente gode spillere.

- Lazar Markovic (red: som er sterkt linket fra Benfica) er en spiller som klubben tror kan utvikle seg til å bli en virkelig god spiller. Jeg har sett for lite til å uttale meg, men folk hvis omdømme jeg stoler på liker ham.

Hva med Alexis Sanchez?
- Lite trolig. Ikke umulig, men det er mer sannsynlig at han ender opp i Juventus eller Arsenal. Jeg tror heller ikke det er aktuelt å hente inn Shaqiri.

Hva med spillere på vei ut av klubben?
- Lucas forventer jeg vil forsvinne, det samme med Daniel Agger.

Hva synes du om spillerne fra Southampton, Adam Lallana og Rickie Lambert som allerede er klare og Dejan Lovren som kan være på vei?
- Jeg liker Lovren, selv om han ikke hadde noe godt VM. Jeg har alltid likt Dejan Lovren, jeg tror han kan bli bedre i Liverpool enn han var i Southampton og at han kan tilføre lederegenskaper. Det eneste negative jeg ser med en eventuell overgang er prisen.

- Lallana er ikke helt min type, jeg hadde heller gått for Schneiderlin. Jeg kan ikke helt se at Adam Lallana vil tilføre noe særlig ekstra. Angående Rickie Lambert er jeg først og fremst glad på hans vegne.

Hva med Emre Can?
- Can kan spille midtbaneanker og vil være en del av en midtbane hvor jeg tror de vil rotere en del på spillerne. Steven Gerrard vil for eksempel ikke spille hver kamp.

Hvordan ser du fremtiden til Agger, Skrtel og Toure?
- Daniel Agger vil som sagt forsvinne. Jeg synes Agger er en bra spiller, men han mangler fysikk. Hvis Lovren kommer inn vil det enten bli Martin Skrtel eller Mamadou Sakho som vil spille ved siden av ham, personlig ville jeg gå for Skrtel. Kolo Toure har enda et år igjen av kontrakten og jeg tror han vil bli værende, for Liverpools skyld får vi håpe at han behøves minst mulig.

Hva med venstrebacken?
- Jeg tror det er lite trolig at Moreno kommer. Hvis det blir Ryan Bertrand vil det gi bedre dekning, og det er en spiller som Brendan Rodgers kjenner godt til.

Fremtiden til spillere som Suso, Borini, Aspas og Pepe Reina?
- Suso vil jeg anta blir i klubben, men får neppe særlig med spilletid. Borini tror jeg ikke kommer tilbake. Noen tror at Aspas kan utvikle seg positivt i Liverpool, jeg tilhører nok ikke dem. Pepe Reina forventer jeg ender opp i Napoli, for en slikk eller ingenting.