- Liverpool har vært uheldige

Burnley-manager Sean Dyche mener at Liverpool har vært uheldige med poengfangsten så langt denne sesongen.

Dyche og Brendan Rodgers jobbet sammen i Watford i 2008/09-sesongen. Rodgers var manager, mens Dyche var akademitrener. I morgen møtes duoen til dyst på Turf Moor som Premier League-managere.

- Det stilles spørsmål ved Brendans manageregenskaper nå, men i det store og hele så er han en god trener. Totalt sett synes jeg Brendan har gjort det veldig, veldig bra. Etter at han gjorde det så bra i fjor har forventningene til ham blitt skrudd i været, og dermed har det ikke sett så bra ut denne sesongen som tidligere, sier Dyche til Daily Mail.

- Ser man historisk på det lå de midt på tabellen da han tok over. Så snuste de på toppen, før de har falt av litt igjen. Folks syn på Liverpool blir farget av det faktum at de var så nær ved å vinne tittelen i fjor. Jeg synes det var en fantastisk prestasjon av dem å komme så nær en ligatittel i fjor, fortsetter Burnley-manageren.

- Brendan og jeg har alltid hatt stor respekt for hverandre som venner. Men vi har fullt opp på hver vår kant. Det er ikke slik at vi prater i telefonen sammen en halvtime hver kveld. Men vi har en liten prat nå og da, og sender hverandre tekstmeldinger av og til.

- Brendan er en fin fyr. Jeg liker ham, og har stor respekt for ham.

- Vi må ha folk som er engelske og britiske som gjør det bra, slik at klubbstyrer og fans beholder troen på at det finnes gode engelske og britiske trenere, som er i stand til å gjøre en god jobb. Brendan er utvilsomt en av dem.