- Liverpool kan vinne Premier League

Robbie Fowler tror at Liverpool kan vinne Premier League denne sesongen. – Liverpool fortjener å ligge der oppe, og jeg ser ingen grunn til at de ikke kan vinne ligaen, uttaler Robbie Fowler.

Robbie Fowler, som scoret 183 mål for Liverpool i to perioder mellom 1993-2001 og 2006-2007, tror klubben allerede har det ene benet i Champions League, men at muligheten finns for de røde kan gå helt til topps.

- I begynnelsen av sesongen var Liverpools målsetting en topp fire-plassering. Vi visste at det ville bli vanskelig ettersom troppen var ganske tynn sammenlignet med mange andre lag i Premier League, uttaler Robbie Fowler til RTE’s Soccer Republic.

- Jeg håper jeg har rett når jeg sier at Champions League-plassen er så godt som klar. De fortjener å ligge der. De ligger for tiden på 2.plass, og de har ikke hatt flaks, men de har prestert for å være der. De har et spennende spill og er flotte å se på i år.

- Det kommer selvsagt til å bli tøft. Chelsea, Man City og Arsenal er meget gode lag, og de har større tropper. Men Liverpool fortjener å være med å kjempe i toppen. Egentlig kan jeg ikke se noen grunn til at de ikke kan vinne ligaen.

- Det blir vanskelig, men slik situasjonen er nå har Liverpool like god sjanse som noen andre.