- Liverpool vil gå for seier

Manchester City-spiss Edin Dzeko er ikke i tvil om at Liverpool vil spille for å vinne på Etihad mandag kveld.

- Du vet aldri hva som kan skje. Ingen trodde at Liverpool ville komme så høyt på tabellen forrige sesong, men i fotball kan det uventede skje, sier Dzeko til Manchester Citys offisielle nettsted.

- Ikke minst gjelder det i Premier League. Liverpool er et farlig lag, som vi må respektere, fortsetter bosnieren som denne uken skrev under en ny fireårskontrakt med City.

- Alle lag som ble blant de 5-6 beste i fjor tror de kan vinne tittelen i år, men forhåpentligvis klarer vi å gjenta den bragden. Det blir vanskelig, men vi er klare til å kjempe.

- Suarez vil være et stort savn for Liverpool, men de har noen gode nye spillere og noen veldig talentfulle spillere som fortsatt er i klubben. Vi får se hvordan de gjør det denne sesongen.

- Liverpool spilte tidvis utrolig bra fotball forrige sesong, og endte like bak oss når sesongen var slutt. Forhåpentligvis kommer de bak oss også denne sesongen, for de er et veldig godt lag med en god manager.

- Liverpool er en flott klubb, og de vil komme hit og forsøke å vinne. Men vi har fordelen av hjemmebane, og jeg synes vi har et strålende lag vi også.