«Long Sleeves» i føringen etter september

Alexander Brekke sitt lag har fått en ørliten luke ned til neste lag i supporterklubbens Fantasy Premier League-konkurranse. «Metal Militia» og «LangzYNWA» følger like bak.

September måned ble ingen stor måned sett med Liverpool-øyne, og etter en måned med flere overraskende resultater har det nå blitt en stor luke mellom topp og bunn i supporterklubbens Fantasy Premier League-konkurranse.

 

Hele 5369 supportere meldte på lag i konkurransen, hvor vinneren i mai belønnes med en tur til Anfield neste sesong.

 

Alexander Brekkes lag «Long Sleeve» klatret helt til topps i september, da laget hans bestående av Forster, Bertrand, Azpilicueta, Wilson, Sterling, Ramsey, Sigurdsson, Fabregas, Welbeck, Diego Costa og Sergio Aguero sikret 63 poeng i sjette runde.

 

For redaksjonen i liverpool.no er det fortsatt Marius Rabben som fører an, og hans «Rabbelona» ligger så langt på en 656. plass. Supporterklubbens menn har altså en stor jobb foran seg. 

 

Vi gjør oppmerksom på at dersom en skal være med i kampen om premiene må en ha hatt gyldig medlemskap i supporterklubben da fristen gikk ut 16. august.

 

Premiene i LFCSCN sin PL Fantasy-konkurranse når Premier League er ferdigspilt i mai som følger:


1. Tur til Anfield - fly, tre netter på hotell og kampbillett for 1 person neste sesong (2015/16).
2. To kampbilletter 2015/16 (avtales sammen med LFC).
3. Valgfri kampdrakt for 2015/16.

Ekstrapremie: Alle som kommer foran redaktør Torbjørn Flatin er med i trekningen av en signert drakt av en av dagens spillere.