- Lønn for strevet for Suarez og Gerrard

Brendan Rodgers mener at det var fortjent at duoen Luis Suarez og Steven Gerrard delte utmerkelsen «Månedens spiller» for mars måned.

- Jeg må være ærlig, det er trolig flere spillere i Liverpool-laget som kunne fått denne prisen, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Men dette er lønn for strevet for begge de to som fikk den. Luis har vært utrolig i denne perioden, med sine scoringer og utrettelige jobbing. Jeg er også veldig glad på Stevies vegne. Folk har kanskje betraktet dette som Stevies siste sesong foran hans siste VM. Jeg har aldri følt det slik.

- Jeg har hele tiden følt at han ville spille en viktig rolle denne sesongen, basert på hans kvaliteter og intelligens. Han har vært veldig stabil gjennom hele sesongen, med sine scoringer, sine playmakeregenskaper, og i en noe dypere rolle gir han dette laget en annen dimensjon.

- Dette var planen hele tiden. Det er flott å se ham nyte fotballen ute på banen, og at han plukker opp priser som denne på veien.

Selv mottok Rodgers prisen som «Månedens manager».

- Dette er selvsagt en anerkjennelse av det gode arbeidet som laget har gjort ved å vinne kamper. Jeg ser ikke på dette som en individuell pris.

- Jeg tar i mot prisen på vegen av min stab, som har jobbet utrettelig hver dag for at vi skal prestere. Jeg tar også i mot prisen på vegne av spillerne. Uten dem, og deres hunger, vinnervilje og kvaliteter, vinner du ikke kamper.

- Vi er sammen om dette. Jeg tar selvsagt i mot prisen med stor takk, og forhåpentligvis kan vi sikre oss de samme utmerkelsene for april også. Det ville ha vært en god avslutning på sesongen for oss!