- Lucas har vært veldig viktig for oss

Brendan Rodgers synes det er trist at Lucas Leiva pådro seg en ny kneskade. Liverpool-manageren karakteriserer brasilianeren som svært viktig for laget.

Rodgers håper at Lucas skal komme raskere tilbake etter kneskaden enn prognosene tilsier.

- Først vil jeg si at jeg personlig er skuffet over at Lucas ble skadet, for han har vært veldig, veldig viktig for troppen vår denne sesongen. Det var egentlig en troskyldig situasjon, men han blir nå ute noen måneder, sa Liverpool-manageren under sin pressekonferanse i dag.

- Forhåpentligvis vil han komme raskere tilbake enn antatt. Han har vært i god form denne sesongen, og har jobbet seg tilbake i Brasils landslagstropp. Jeg vet hvordan han er, så jeg tror han vil komme tilbake foran skjema. Han vil gjøre alt som står i hans makt for å komme tilbake.

- I mellomtiden må vi klare oss uten en veldig god spiller.

Journalistene ville vite om Rodgers trodde at skaden ville få noe å si for Lucas sine sjanser til å komme med i Brasils VM-tropp til sommeren.

- Jeg er sikker på at Luiz Felipe Scolari har en klar formening om hvem han skal ta med i troppen uansett, så jeg tror ikke skaden til Lucas vil forandre på det, lød svaret fra Liverpool-manageren.

- De skal ha sin siste samling i mars. Lucas var med i den forrige troppen, og jeg er sikker på at han imponerte. De har mange spillere å ta av der. Riktig mange spillere. Men jeg er sikker på at Scolari uansett har en formening om hvem som blir med allerede.