- Luis vil ikke ha hviledager

Brendan Rodgers forteller at han av og til må holde Luis Suarez tilbake, for uruguayaneren er så ivrig etter å spille fotball at han ønsker å trene også når troppen skal hvile.

- Det å jobbe med Luis er en opplevelse som jeg vil huske for resten av livet. Det å jobbe med noen som er så målbevisst, så lidenskapelig og som har en slik vinnervilje er unikt. Han er en spiss av den gamle skolen. Han er aldri skadet. Han er aldri i behandlingsrommet, og han elsker å trene, slår Rodgers fast overfor Talksport.

- Han kommer på trening hver dag. Etter en kamp har du gjerne en restitusjonsdag den første dagen, der intensiteten er veldig lav. Deretter har du andre restitusjonsdag, hvor det er mer aktiv restitusjon. Men du jobber fortsatt for å ta deg inn igjen etter kampen. Luis ønsker å trene som vanlig på den dagen. Han må bare trene hele tiden.

- Like etter at jeg kom til klubben hvilte jeg ham i et par cupkamper, og jeg kunne se at han ikke likte det. Jeg kunne se at han ikke var spesielt begeistret for det. Vi snakket om det. Han er en fyr som ønsker å spille hele tiden. Ikke av egoistiske grunner: han ønsker å hjelpe laget.

- Det som har vært fint de siste månedene er at han er blitt en mer moden mann. Det er en sann fornøyelse å jobbe med ham. Han er en virkelig kjernekar. Nå kan alle se hans modenhet på banen, og hans prestasjoner taler for seg selv.

- Han fyller 27 år senere denne måneden. Han har forandret tenkesett, og han ønsker å være her. Han innså kanskje at han måtte forandre seg litt. Det er en del av det å vokse som spiller og person.

- Vi beundrer hans talent og hans personlighet, og hans inderlige ønske om suksess. Det er selvsagt veldig viktig for oss som fotballklubb å ha en spiss i verdensklasse i våre rekker.