- Må gjøre det samme på Craven Cottage

Jordan Henderson er opptatt av at han og hans lagkamerater må gjøre det samme mot Fulham på Craven Cottage på onsdag som de gjorde mot Arsenal på Anfield i helgen.

Bunnlaget Fulham klarte 2-2 mot Manchester United på Old Trafford i går, og Henderson er opptatt av at London-laget ikke må undervurderes etter storseieren over Arsenal.

- Jeg tror kampen mot Arsenal er den beste jeg har vært med på etter at jeg kom til Liverpool. Det var en fantastisk prestasjon, mot et lag som toppet tabellen. Jeg er sikker på at de ønsket å vinne kampen. Men vårt spill var fantastisk. Det var utvilsomt en av våre beste kamper så langt, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Fulham er neste motstander, og det blir en veldig vanskelig kamp. De kjemper for å unngå nedrykk, så jeg er sikker på at det blir veldig vanskelig. Men vi må ta prestasjonen mot Arsenal og spillet vi leverte med oss ned til Craven Cottage. Forhåpentligvis klarer vi det.

- Når vi er på hugget, spiller vi veldig bra. Da tror jeg vi kan slå hvem det skal være. Det har jeg også hevdet tidligere. Vi må bare sørge for at vi gjør dette fast hver eneste uke. Klarer vi det, vet du aldri hvor høyt på tabellen vi kan komme.