- Må unngå forsvarsfeil

Brendan Rodgers sier at det vil bli et toppet lag mot Arsenal i dag, hvor en er nødt til å kutte ut personlige feil i forsvaret dersom det skal bli avansement i FA-Cupen.

- Strukturen har vært grei, vi er sterke nok defensivt, men vi har gjort personlige feil, konkluderer Brendan Rodgers om Liverpools bakre firer denne sesongen. – Etter nyttår har det vært mindre av dem, og det er da noe.

- Det har vært vanskelig for spillerne da vi har hatt mange skader og mange forandringer. Vi har hatt Agger ute, Johnson ute, Sakho ute og Enrique ute, det har vært tilfellet for store deler av sesongen og det er så godt som et førstevalg når det gjelder den bakre fireren, fortsetter Rodgers til Liverpool Echo.

Avisen tror at Joe Allen vil komme inn for en Jordan Henderson som nylig foretok en mindre operasjon på sitt brukne håndledd, mens Daniel Agger kommer inn for Kolo Touré i midtforsvaret. Glen Johnson er tilbake i full trening men vil ikke bli vurdert til dagens kamp.

- Vi ønsker å vinne FA-cupen, jeg har hele tiden benyttet mitt sterkeste lag og det har vært viktig for meg i år, forklarer Liverpools manager.

- Jeg ønsket å gjøre det godt i cupene i fjor også, men siden troppen var så liten og vi ønsket å gjøre det bedre i ligaen, ga jeg muligheter til hele troppen og det viste seg i cupene at stallen ikke var god nok.

- Denne sesongen har vi brukt sterke lag da vi ønsker å gå hele veien. Det vil bli få forandringer mot Arsenal.

- Det kan være at Arsenal vil bytte ut noen siden de har øynene på kampen mot Bayern, men de har en tropp som er stor nok til å håndtere det.

- Arsenal vil være såret etter vårt siste måte og det er en vanskelig plass å reise til, men vi vil få stor støtte på tribunene og det er noe jeg virkelig ser frem til.