- Må være litt mer forsiktig

Brendan Rodgers har bedt Steven Gerrard være litt mer forsiktig i enkelte situasjoner for å unngå nytt gult kort som vil gi to kampers karantene.

Steven Gerrard har pådratt seg ti gule kort denne sesongen. Syv av disse har kommet på de ti seneste kampene. Ytterligere ett gult kort før andre søndagen i april vil bety to kampers karantene. Brendan Rodgers har ikke tenkt til å spare Liverpool-kapteinen mot Sunderland.

- Vi må bare håndtere situasjonen. Jeg har snakket med ham om det. Vi må bare være litt mer forsiktig, uttaler Brendan Rodgers til The Guardian.

- Jeg synes han har vært meget uheldig. Han har vært uheldig med de to seneste gule kortene. Det mot Manchester United burde aldri ha vært gult.  Han vant en hodeduell som var vanskelig å vinne.

- Han var uheldig mot Cardiff i helgen fordi han begikk en forseelse som ikke skulle ha gitt gult kort. Vi hjalp ham ikke da vi ga bort en enkel ball. Han har vært uheldig som har pådratt seg noen unødvendige gule kort.

- Det er en rolle han kan spille. Han vil finne en måte, det er jeg sikker på. Han må bare være litt mer forsiktig, men han er smart nok til å klare det.