- Målene vil komme

Mario Balotelli føler det er uflaks at han ikke har scoret flere mål så langt i Liverpool. Mener han er en bedre spiller nå enn i 2012, og liker Brendan Rodgers.

Siden £16 millionerovergangen fra AC Milan i sommer har Mario Balotelli kun funnet nettmaskene mot Ludogorets i Champions League og Swansea i ligacupen.

 

- Jeg må spille og hjelpe dette laget til å vinne. Jeg håper at jeg får bli her i den tiden jeg trenger for å forbedre meg og bli en av de beste. Det er ikke noe i livet mitt som er galt. Jeg trener hardt, jeg spiller, og jeg løper. Jeg gjør alt. Det er bare det at målet ikke har kommet, og jeg tror det er uflaks, sier Balotelli til ESPN.

 

- Jeg har ikke tenkt å tenke på det, fordi dette er ting som skjer. Jeg har ikke behov for at folk skal tro på meg. Så lenge jeg tror på meg selv vil jeg score mål.

 

I et intervju i 2012 ble Mario bedt om å gi seg selv poeng på en skala fra 1 til 10, og ga seg selv 6.5. Han føler seg som en bedre spiller nå.

 

- Syv, fordi jeg løper mer enn tidligere. Målene vil komme. Det er bare noe som ikke kommer for øyeblikket, men jeg har aldri løpt som dette før. Det er noe jeg har tilført mitt spill, så jeg gir meg et halvt poeng mer. 

 

- Jeg prøver å presse mer. Så klart - jeg presser ikke som Luis Suarez, fordi han er annerledes. Han løper mye, og jeg kan ikke løpe som det, men jeg prøver å løpe mer enn jeg normalt har gjort.

 

Han fikk også spørsmål om Brendan Rodgers.

 

- Jeg liker ham som manager. Første gang jeg hørte Liverpool-sangen var det fint. Den er berømt, og jeg ønsket å høre den. Journalister dømmer deg på antall mål du scorer. Jeg har ikke scoret, men tror det bare er uflaks.