- Målet er å holde seg på toppen

Brendan Rodgers sier at målet for Liverpool nå er å holde seg på tabelltoppen ut sesongen.

- Forventningsnivået i denne fotballklubben er en utfordring hver dag. Vårt mål nå er å forbli hvor vi er, det er ikke tvil om det, uttaler Rodgers til Sky Sports.

- Vi har følt presset i alle kampene vi har spilt. Men du ser nivået vi spiller på i dag, og kvaliteten vi spiller med. Dette var fantastisk i dag, så vi håndterer åpenbart presset, legger Liverpool-manageren til.

- Dette var en bemerkelsesverdig prestasjon. Jeg syntes vi var utrolige i dag. Jeg tror verden som så på merket seg et lag med enorm lagånd og mye kvalitet.

- Det viste karakterstyrken til denne gruppen når vi slo tilbake etter at de utlignet. Vi fant roen igjen, og gjorde et utmerket mål.

- Vi var klart best i første omgang. Vi ledet 2-0 til pause, og det kunne ha vært mer. Men City har toppspillere, og toppspillere slår tilbake og viser karakterstyrke, og de spilte seg inn i kampen igjen.

- Jeg sa før kampen at dette var en kamp av stor betydning, og det kan vise seg at det blir en kamp av stor betydning, men nå har vi Norwich neste helg.

- Nå skal vi nyte dette, for Manchester City er et vidunderlig lag. Vi skal komme oss godt til hektene igjen, og vi skal ikke endre på det vi har gjort hele tiden, nemlig at vi konsentrerer oss om neste motstander.

Før avspark ble Hillsborough-tragedien markert med ett minutts stillhet, og etterpå var det en utrolig stemning på Anfield.

- Stemningen var vidunderlig. Jeg er sikker på at det hørtes godt på TV. Ved sidelinja var lydnivået helt utrolig.

- Dette er alltid en følelsesladet tid på året. Folk lurer på om det vil påvirke oss, men vi lever med dette hver dag. Familiene og Hillsborough-ofrene er med oss hver dag, i våre tanker. De er en inspirasjon for oss, og ikke noe som holder oss tilbake.