- Man skal aldri si aldri

Uavgjortresultater for Arsenal og Chelsea denne uken betyr at Liverpool kun er fire poeng bak ligalederen når det gjenstår 12 kamper å spille. Det har fått enkelte til å drømme om ligamesterskap.

- Man skal aldri si aldri. Vi har tro på oss selv foran hver eneste kamp vi spiller, men vi må bare fortsette med det vi gjør og konsentrere oss om oss selv, sier Jordan Henderson til Liverpool Echo om den saken.

- Vi har spilt bra i det siste, og selvtilliten vår er på topp. Alle bidrar. Vi får se hvor vi ender opp når sesongen er over. Det eneste vi fokuserer på nå er kampen mot Arsenal i cupen. Vi vet vi står foran en vanskelig kamp i helgen.

Etter 3-2 over Fulham er Liverpool fortsatt ubeseiret i 2014, selv om Brendan Rodgers sitt mannskap lå under to ganger på Craven Cottage.

- Dette var et flott resultat for oss. Det var enormt viktig å komme tilbake og ta tre poeng etter å ha blitt liggende under to ganger. Vi viste virkelig vår karakterstyrke som kjempet oss tilbake på denne måten. Selv da vi lå under 2-1 trodde vi fortsatt at vi kunne vinne kampen.

- Vi trodde hele tiden at vi kunne snu kampen og vinne den. Vi visste at det fortsatt var tid nok igjen. Vi fortsatte å presse, og heldigvis fikk vi det avgjørende målet. Daniel gjorde det veldig bra som skaffet straffesparket, og Steven satte det i mål på elegant vis.

- Vi er henrykt over resultatet. Nå må vi komme til hektene igjen og bli klare til FA-cupkampen mot Arsenal på søndag. Det er en turnering som vi ønsker å gjøre det bra i, og vi ønsker en ny opptur.

Henderson har også noen flotte ord til 21 år gamle Joao Carlos Teixeira, som fikk sin Liverpool-debut med et sent innhopp fra benken mot Fulham.

- Joao har vært strålende på trening etter at han ble flyttet opp til førstelagstroppen. Han har jobbet veldig hardt. Han har utrolige evner med ballen, og jeg syntes han gjorde det veldig bra etter at han kom inn. Vi har noen gode unge spillere i klubben, og Joao er en spennende kar for fremtiden.