- Manglet kreativitet

Jordan Henderson er skuffet over Liverpools angrepsspill mot Newcastle. Liverpool hadde ballen mest, men klarte omtrent ikke å skape sjanser.

Liverpool gikk av banen uten nettkjenning i en bortekamp i Premier League for første gang på 364 dager.

- Det var meget skuffende. Vi kom hit for å få selvtillit og et resultat. Vi klarte ikke det, slik at det er meget skuffende, uttaler Jordan Henderson til Liverpoolfc.com.

- Jeg synes vi dominerte med ballen, men vi klarte ikke å komme inn bak dem eller skape mange sjanser. Vi hadde én eller to ved Philippe Coutinho og Martin Skrtel fra hjørnespark. Vi er skuffet over at vi ikke fikk med oss noe fra kampen.

- Jeg synes vi startet bra. Vi holdt på ballen og fikk roet hjemmetilskuerne. Ballen var imidlertid ikke problemet fordi vi dominerte ballinnehavet, men det var det som skjedde på den siste tredjedelen av banen og det å skape åpninger. Vi slet med det, slik at vi må forbedre oss der.

- Det gjelder hele laget, spesielt midtbanespillerne og angriperne. De må komme på løp inn bak forsvaret og skape alternativer, bevegelse og kombinasjonsspill. Jeg synes bare vi ikke gjorde det så bra som vi vet at vi kan. Vi må forbedre oss.

I de neste to kampene venter Real Madrid borte og Chelsea hjemme.

- Det er to store kamper, to kamper til å vise at vi kan score mål og forsvare oss bedre. Vi ser frem til det. Vi skal jobbe hardt i løpet av uken og forhåpentligvis legge inn to gode opptredener mot to topplag.