- Manquillo nærmest

En avtale for Javier Manquillo skal være nærmere enn en avtale for Alberto Moreno, sier James Pearce i Liverpool Echo. Forklarer Liverpools venstrebackjakt i sommer. Angriper blir fokus om de to backene kommer.

Liverpool Echo-journalist James Pearce har blitt intervjuet etter at nyheten sent i går sprakk om at Alberto Moreno og Javier Manquillo nå var nærere overganger til Liverpool.

 

- Liverpool la inn et bud på £16 millioner i mai, men Sevilla krevde i overkant av £20 millioner. På grunn av dette så Liverpool seg rundt etter alternativer. De så på Ben Davies i Swansea, men Swansea ønsket ikke å selge til Liverpool. De ville selge til Tottenham av den enkle grunn at de ønsket Gylfi Sigurdsson i retur.

 

- De så på Ryan Bertrand. En spiller Rodgers har stor sans for og har jobbet med tidligere, men det var nytteløst fordi Chelsea ikke ønsket å selge. Liverpool ville møte prislappen på £8 millioner, men Chelsea ønsket ikke å selge til en klubb de så på som en ligatittelutfordrer. Nå har Bertrand gått på lån til Southampton.

 

- Det har gjort at Liverpool har gjort et nytt fremstøt for å få Moreno, og vi forstår at de har veldig stor tro på at de endelig vil sikre seg spilleren, som i en alder av 22 har hatt en stor sesong i La Liga i fjor, og hjalp dem til å vinne Europa League.

 

Manquillo nærmest

 

- Vi vet at Ian Ayre har vært i Madrid for å få avtalen i boks, og etter det vi forstår er det overgangen som trolig vil bli klar først. 

 

Angriper blir fokus

 

- Dersom han får disse to backene inn vil hans hovedmål være en spiss. Liverpool har Champions League i tillegg denne sesongen, og har definitivt behov for en angriper til. Med bare Sturridge, Lambert og Borini trenger de en spiss til, selv om jeg vet at Sterling også kan spille der. Rodgers trodde det skulle være Loic Remy, men dessverre falt det sammen på grunn av problemer med legesjekken.

 

- Liverpool ser på alternativene på den fronten for øyeblikket. De er ikke nærme å få noe gjort der, men jeg tror at fokuset vil bli å få inn et alternativ på topp dersom de får disse backene inn.