- Markovic trenger tid

Brendan Rodgers sier at Lazar Markovic trenger tid til å finne seg til rette i sin nye klubb. Adam Lallana vil trolig være tilbake i startoppstillingen i morgen.

Mange mente Liverpool gjorde et kupp da de sikret seg Lazar Markovic for £20 millioner etter å ha betalt utkjøpsklausulen til serberen. Etter seks kamper for klubben har han slitt med å overbevise, og Brendan Rodgers mener det er en spiller som trenger tid.

 

- Med unge Markovic vil det ta litt tid. Han er ny i landet, begynner å bli vant til en ny livsstil, og må omstille seg til hvor fysisk denne ligaen er etter å ha kommet fra Portugal hvor det er helt annerledes, sier Rodgers til Liverpool Echo.

 

En som ser ut til å nærme seg formen er Adam Lallana. Klubbens nest dyreste kjøp gjennom tidene er trolig i startoppstillingen mot West Bromwich i morgen.

 

- Dersom du ser på Adam Lallana viste spillet hans i derbyet at han kommer til å bli en veldig god spiller. Supporterne vil elske ham. Jeg har tro på dem begge, og det er grunnen til at jeg fikk dem hit.

 

- Vi har vertfall ikke mistet troen på noen av spillerne vi har hentet inn. Dette er spillere vi tror vil bli fremragende spillere her, men noen ganger får du en kjempestart, og andre ganger vil det ta litt tid.