- Martin er en koloss av en midtstopper

Brendan Rodgers er mektig imponert over stopperspillet til Martin Skrtel denne sesongen.

Slovaken var ikke involvert i Liverpools to første kamper denne sesongen, men har spilt i samtlige av de 32 påfølgende matchene.

- Martin har vært en koloss for oss gjennom hele sesongen, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Hans spill snakker for seg selv. Jeg mener han har vært den beste midtstopperen i Premier League, sammen med Vincent Kompany.

- Jeg ser en mer komplett forsvarsspiller nå. Jeg er en stor beundrer av hans spill.

- I min tid i klubben har det ikke alltid vært lett for Martin. Da sesongen startet følte han trolig at han ikke ville få starte kamper. Han slet under pre-season, men sluttet aldri å jobbe.

- Han har vist en vilje og evne til å forandre sitt spill for å bli bedre. Ved å lære seg måten vi ønsker å spille på, har han blitt en bedre spiller.

- Taktisk har han tatt til seg hva jeg har snakket med ham om, og han har blitt en mer intelligent spiller.

- Han er veldig komfortabel med ballen, og han har blitt bedre til å lese spillet og er mer oppmerksom.

- Han har blitt mer kraftfull i sitt spill også. Nå vet han når han skal være aggressiv. Aggressiviteten i hans spill er fortsatt der, men han benytter den på en smartere måte i forsvarsspillet sitt nå.

- Han har også vist seg å være en trussel på dødballer. Bevegelsen som gjorde at han scoret mot Manchester City var utmerket. Han er den forsvarsspilleren i Premier League som har scoret flest mål.

- Staben min og jeg er kun her for å legge forholdene til rette. Vi kan trene spillerne slik at de blir bedre, men for at det skal skje må spilleren være villig til å lære. Det skal Martin ha skryt for. Han har vist vilje til å passe inn i modellen for hvordan vi ønsker å jobbe. Jeg beundrer virkelig spillere med en slik personlighet.

Brendan Rodgers sitt mannskap vil tangere klubbrekorden om de tar sin sjette strake borteseier, når de gjester Norwich på søndag. Etter å ha nettet 42 mål på utebane er også Rodgers sitt lag bare en scoring unna å sette ny klubbrekord når det gjelder ligamål på bortebane i en sesong.

- Vi ønsker å vinne alle kamper fra nå av og ut sesongen, sier Rodgers.

- Uansett hvordan situasjonen i toppen er, er vår holdning til kampene vi har igjen at vi skal gå for seier i samtlige.

- Vi vil gjøre det samme som har fått oss i den posisjonen vi befinner oss nå. Akkurat nå fokuserer vi kun på Norwich.