- Martin har vært strålende

Brendan Rodgers er svært imponert over utviklingen Martin Skrtel har hatt denne sesongen.

Slovaken startet sesongen på benken, men kjempet seg inn på laget igjen, og er nå fast inventar i Liverpools midtforsvar. Han har også bidratt med seks scoringer så langt denne sesongen. Det høyeste antallet av en Liverpool-stopper siden Emlyn Hughes gjorde sju mål i 1972/73-sesongen.

- Martin Skrtel har vært strålende, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Han har ikke hatt det lett i den tiden jeg har vært i klubben. Det er visse ting jeg ønsker fra en forsvarer i den spillestilen vi spiller, og til å begynne med var det vanskelig for ham å venne seg til dette. Men han viste at selv om han er en erfaren spiller, så ønsker han å lære mer.

- Han var ikke på laget da sesongen startet, men han kom inn på laget til hjemmekampen mot Manchester United og viste sine kvaliteter og hvor fokusert han er.

- Jeg ønsket ikke å selge ham sist sommer. Jeg følte heller ikke at han ønsket å forlate klubben. Han var uheldig som ikke var på laget da sesongen startet, men etter at han kom inn på laget har han vært en klippe for oss. Forhåpentligvis fortsetter det slik.

- Jeg er heldig som har en gruppe med de rette spillertypene, som forbereder seg godt til kampene og alltid gir deg muligheten til å bli bedre som lag. Folk har sett at spillerne har blitt bedre, og enda viktigere, jeg har sett denne forbedringen.