- Meget spesielt å returnere

Alvaro Arbeloa sier det blir meget spesielt å returnere til Anfield når han gjester sin gamle hjemmebane med Real Madrid på onsdag.

Alvaro Arbeloa spilte 98 kamper og scoret to mål for Liverpool fra februar 2007 til mai 2009.

- Det vil bli meget spesielt å komme tilbake til Liverpool etter fem år. Jeg tilbrakte to vidunderlige år der, og jeg ble vant til en ny kultur, uttaler Alvaro Arbeloa ifølge skysports.com.

- Jeg utviklet meg mye, både som spiller og person. Det vil bli stort, men ikke bare for meg. Jeg har fortalt mine lagkamerater om å nyte kampen på Anfield så mye som mulig.

- Champions League-kvelder og store kamper som dette på Anfield er meget spesielle. Vi kommer til å møte et lag som vil kjempe til siste slutt og gi alt ettersom de også trenger å vinne.

Den største skuffelsen i hans Liverpool-karriere var finaletapet i Champions League mot AC Milan i 2007. Da ble backen byttet inn sent i kampen.

- Det er hardt å slite med skader, men et av de vanskeligste øyeblikkene var finaletapet med Liverpool i Athen.  Jeg har tapt semifinaler fire ganger, men jeg har bestandig tenkt på den misbrukte muligheten i Athen.

Arbeloas debut kom i 2-1-seieren i Champions League på Camp Nou i 2007. Da spilte han ute av posisjon på ventrebacken for å stoppe Lionel Messi.
- Det var min første kamp i startoppstillingen og min debut i Champions League. Hva mer kan du be om etter å ha gått gradene i ungdomsavdelingen i Real Madrid og så vinne i debuten på Camp Nou.

- Det var en magisk og spesiell kveld. Jeg spilte for en stor klubb og i trøyen til en e-cupmester. Vi spilte en fantastisk kamp.