- Min fremtid er ikke avhengig av CL

Luis Suarez tror han blir værende i Liverpool selv om de røde ikke skulle klare en topp fire-plassering denne sesongen. Det ville bli meget frustrerende å ikke få en Champions League-plass etter en god sesong.

Luis Suarez skrev en ny langtidskontrakt i desember, men det er likevel frykt blant Liverpools supportere at spissen kan forsøke å søke seg vekk dersom de røde skulle mislykkes å ta en Champions League-plass. Suarez er imidlertid lykkelig i klubben, og virker å bli værende også om de røde skulle havne havne utenfor topp fire.

- Jeg tror det. Jeg signerte ny kontrakt fordi jeg er meget lykkelig her. Jeg ønsker å bli værende her hvor jeg trives med fotballen og livet. Å spille i Champions League avhenger ikke av det, uttaler Luis Suarez til Four Four Two.

- Det ville være frustrerende å ikke få fjerde fordi vi har gjort alt som er mulig og gitt vårt ytterste for å kvalifisere oss. Alle spillere vil savne Champions League. Vi har ikke vært gode nok til å kvalifisere oss mens jeg har vært her, men dette kan definitivt bli året.

- Det å havne blant topp tre, som fortsatt er mulig, ville være utrolig med de spillerne vi har i troppen.

- Dette er min beste sesong så langt. Jeg føler det meget bra, både fysisk og mentalt. Hver dag føler jeg meg bedre i klubben. Jeg håper å fortsette slik fordi vi ønsker å spille Champions League for Liverpool.

- Jeg er 27 år og på toppen av min karriere. Jeg føler meg meget lykkelig i klubben fordi jeg er en del av den beste fotballen i verden – Premier League. Jeg trives med hver kamp jeg spiller og familielivet mitt her, og det er meget viktig.

- Jeg liker å vinne. Jeg hater å tape – jeg har gjort det mange nok ganger. Jeg er en av de beste spillerne i verden, så å ha muligheten til å vinne alt – bare tape sporadisk – er det som driver meg. Jeg er ambisiøs. Jeg ønsker å vinne, og jeg stopper ikke før jeg har scoret ett, to eller flere mål.