- Min selvtillit er skyhøy

Raheem Sterling er i sitt livs form og takker Brendan Rodgers for den tilliten han har fått denne sesongen. Nå er han klar for en spennende innspurt i Premier League.

- Han har tillit til meg, han har benyttet meg i forskjellige posisjoner og har hatt troen til å prøve meg der, sier Sterling om manager Brendan Rodgers.

- Han har stolt mye på meg og jeg er bare glad for at jeg kunne score et mål for ham og for laget.

- Jeg visste at jeg hadde mer å gå på. Jeg behøvde bare mer selvtillit og akkurat nå er min selvtillit skyhøy.

- Vi tar det steg for steg, fortsetter Raheem til Liverpool Echo om den spennende gullkampen i ligaen. – Vi vet hvilken viktig del av sesongen dette er. Vi må bare gå til kampen mot Chelsea og prøve å gjøre som vi gjorde mot Norwich.

- Alle i garderoben er virkelig tente og klare for dette, men vi må bare ta en kamp av gangen.

- Vi kommer inn hver dag, vi møtes og vi vet hvilken drøm dette er. Vi holder hverandre nede på jorda. Hvis vi arbeider hardt, da kan det være en virkelig belønning til slutt.

- Vi må bare krumme nakken, arbeide hardt og konsentrere oss om hva som skal skje til helgen.

- Det var en god seier mot Norwich. Vi visste det var et press på oss, og de siste ti minuttene var nervepirrende, men jeg synes vi gjorde en god laginnsats. Vi kjempet for våre liv, og til slutt fikk vi det resultatet som vi ønsket.

- Manageren sa før kampen at vi måtte sørge for å ikke feile slik som Chelsea hadde gjort det. Han sa at Norwich kjemper for å holde seg oppe og vi visste hva som ventet oss. Vi greide å ta tre poeng, og det var alt som betydde noe.