- Mitt beste år så langt

Luis Suarez slår fast at denne sesongen har vært hans beste så langt i karrieren.

- Dette har vært mitt beste år, både når det gjelder prestasjoner på fotballbanen og på det personlige plan, sier Suarez til Liverpoolfc.com.

- Men jeg ønsker ikke å tenke på hva vi kan oppnå, men akter heller å fokusere på neste kamp.

- Min familie elsker å se kampene på Anfield. De kjenner stemningen på Anfield, supporterne, folkene. De elsker det. Når jeg ser dem oppe i boksen, nyter jeg det også. Vi nyter stemningen sammen. Min familie elsker Liverpool, og de er den største støtten jeg har i livet. De nyter det som skjer nå, og er glade både på mine og Liverpools vegne. Selv om jeg ikke spilte en kamp, ville de likevel være Liverpool-supportere.

Suarez spår en vanvittig stemning når Manchester City gjester Anfield i morgen.

- Fansen er vår tolvte mann. Stemningen på Anfield er fantastisk, og når du kommer ut på banen og ser støtten vi har er det helt utrolig!

- Med den støtten vi har i alle kamper, er det nesten som om vi ikke kan tape på hjemmebane. Supporterne er utrolig støttende. Selv om vi taper en kamp eller spiller dårlig vil de fortsette å hjelpe oss. For laget og spillerne er det utrolig viktig. Vi må sørge for at fansen nyter kampen i morgen.

- Når supporterne er spente, er vi spente også. Jeg tror det blir en veldig god kamp i morgen. Dette er den viktigste kampen så langt denne sesongen, da begge lag er helt i toppen.

- Vi har hjemmebanefordel. Vi skal holde roen, forsøke å holde på ballen og gjøre ting enkelt. Vi skal spille uten press, for når du føler press er det vanskeligere for spillerne. Våre supportere er veldig lykkelige nå, men også de må holde hodet kaldt.

- De bør nyte kampen og øyeblikket, for dette er gode tider for Liverpool-supporterne. De trenger ikke å være bekymret, for vi vil gjøre vårt beste, gi 120% ute på banen og forsøke å vinne kampene som gjenstår.

- I Premier League er det to andre veldig gode lag med ambisjoner om å vinne ligaen, nemlig Manchester City og Chelsea. Men vi vet at vi selv har en veldig god sjanse, spesielt om vi vinner kampen i morgen.

- Men i fotball vet du aldri hva som skjer. Vi kan vinne kampen i morgen, og så tapte mot Norwich neste helg. Det skjer i fotball. Vi har fortsatt fire kamper igjen etter City-kampen.