- Moreno til salgs for riktig pris

Liverpool har blitt fortalt at de kan signere venstreback Alberto Moreno såfremt de imøtekommer Sevillas prisforlangende.

Liverpool la inn et bud på £16M for Alberto Moreno allerede i mai, men Sevilla krever visstnok £20M.

Sevilla-president Jose Castro bekrefter nå at Liverpool er en av flere klubber som er interessert i å signere Alberto Moreno, men forklarer at det ennå ikke har vært seriøse forhandlinger om 21-åringen. Sevilla har heller ikke noe hastverk med å selge.

- Det er sant at det er interesse fra en rekke klubber, fremfor alt Liverpool, men vi har ennå ikke hatt skikkelige samtaler angående et salg av ham, uttaler Sevilla-president Jose Castro i et intervju med den spanske avisen ABC.

- Det finnes en pris for å signere en spiller fra denne klubben, og den vil vi bestemme. Dersom Alberto Moreno må bli værende i klubben, vil han bli her. Hvis en klubb betaler beløpet vi mener er bra nok til at han kan dra, vil han forlate klubben. Men det er ikke noe press på oss.

- Vi har ikke kommet til enighet, men forhandlingene har ikke brutt sammen. Vi får vente og se hva som skjer. Hvis Liverpool er interessert i spilleren og betaler riktig beløp, vil han bli solgt.