- Motstanderne frykter angrepsrekka vår

Joe Allen mener at motstanderne har stor respekt for Liverpools angrepsrekke. De røde har gjort 73 mål på 28 ligakamper denne sesongen.

Liverpool er det mestscorende laget i de fire øverste divisjonene i England. Brendan Rodgers sine menn har gjort flere mål denne sesongen enn de har klart i noen annen Premier League-sesong. Når det gjenstår 10 kamper å spille har de røde passert totalantallet scoringer for fjorårssesongen, som lød på 71 mål.

Luis Suarez har alene gjort 24 ligamål, mens Daniel Sturridge har gjort 18. Duoen troner øverst på toppscorerlista i Premier League.

Med sine 42 mål til sammen har Suarez og Sturridge gjort like mange mål som duoen Fowler (28) og Collymore (14) nettet i 1995/96. Til sammenligning gjorde John Barnes (22) og Ian Rush (18) 40 totalt da Liverpool vant tittelen i 1989/90. To år tidligere nettet John Aldridge (26) og Peter Beardsley (15) 41 mål, mens Rush (24) og Kenny Dalglish (18) gjorde 42 da Liverpool vant ligaen i 1982/83.

- Det er utrolig stor forskjell fra i fjor. Vi snakket mye om ideene vi jobbet med i fjor, og til tider fungerte det ikke helt. Men vi visste at arbeidet vi la ned ville bære frukter, og du kan se det denne sesongen, sier Joe Allen til Liverpool Echo.

- Kombinasjonsspillet har vært strålende siden sesongens første kamp. Du kan se hvor målbevisste hele troppen er. Hver eneste spiller gir alt, og vi får resultater.

- Du ser sulten i spillerne når vi går fremover. Antall spillere som kommer inn i feltet og kommer på scoringslista viser viljen i laget.

- Det er grunnen, sammen med kvaliteten på spissene våre, til at vi scorer så mange mål. Med Suarez, Sturridge og Sterling har vi plenty med hurtighet, og de kombinerer og finner hverandre på en måte som skremmer ethvert forsvar.

- Motstanderens forsvarere vet at de vil få en tøff kamp når de møter oss, og våre spisser skuffer aldri.

- Luis er bare en utrolig spiller, og mot Southampton leverte han en ny særdeles god kamp. Han er en utrolig bra spiller å ha på laget, og seieren i Southampton var utrolig viktig for oss. Vi hørte Arsenals resultat over høytaleranlegget mens vi varmet opp. Det ga oss et løft. Vi beholdt fokus etter vi hørte det, men vi skjønte at dette var en stor sjanse til å ta dem igjen.

- Southampton er et veldig godt lag, både med og uten ballen, men vi spilte godt. At vi klarte å score tre mål og unngå baklengs sier noe om vår prestasjon på St. Mary's.

- Vi snakket om kampen i garderoben etterpå. Redningen til Simon Mignolet på forsøket til Jay Rodriguez var veldig viktig. Dersom Southampton hadde utlignet da, kunne utfallet av kampen ha blitt annerledes.

- Det var en utrolig redning av Simon. Han har vært fantastisk siden han kom til klubben, og det er denne type redninger som kan utgjøre en stor forskjell for oss ved sesongslutt.

- En del folk utenfor troppen har stilt seg tvilende til Simon, men det har ingen i troppen gjort. Vi kjenner alle hans kvaliteter. Vi synes han har hatt en strålende sesong.

Liverpool står bokført med sju seire og to uavgjortkamper i ligaen siden nyttår. Laget har sanket 59 poeng så langt, noe som er klubbrekord i en Premier League-sesong. Når 10 kamper gjenstår er de røde fire poeng bak ligaleder Chelsea.

- Vi kan alle drømme, og prestasjoner som den mot Southampton vil bringe drømmen nærmere antar jeg. Som spillere fokuserer vi på hver enkelt kamp. Vi ønsker å fortsette å vinne kamper. Hvem vet hva som vil skje fra nå av og frem til mai? Vi tror virkelig at vi kan slå hvem det skal være.

- Før landskampavbrekket tok vi tre flotte poeng, og vi ser frem til å komme tilbake og fortsette seiersrekken. Alle er klare på at vi alltid sikter så høyt som mulig. Jeg tror andre lag begynner å skjønne at vi er et lag de må se opp for.