- Nå er Sturridge i hovedrollen

Jamie Carragher mener Daniel Sturridge er undervurdert etter å ha vært i skyggen til Luis Suarez, og tror Liverpools nummer 15 har potensiale til å være av de beste i Europa.

Daniel Sturridge scoret 21 ligamål på 29 kamper i Premier League-sesongen 2013/14. Statistikken blir enda mer imponerende når en tar med at han kun startet 26 kamper, men 24-åringen kom likevel i skyggen til en helt fenomenal Luis Suarez.

 

SkySports-ekspert og Liverpool-legenden Jamie Carragher tror Sturridge vil blomstre enda mer med ansvaret av å spille hovedrollen som spydspiss.

 

- Jeg mener han ikke har fått nok skryt, og jeg har nevnt det tidligere. Han er ikke Suarez, vi vet det. Jeg husker tider da jeg satt på Main Stand forrige sesong. I Everton-kampen gikk han og Suarez løs på hverandre, og kranglet fremdeles på midtbanen. Manageren byttet ut Sturridge, men jeg ville byttet ut han andre, sier Jamie Carragher til podcasten The Anfield Wrap.

 

- Jeg føler at Suarez til tider plaget ham litt. Jeg vet at det med angripere av og til er litt sjalusi, dersom den ene scorer. Jeg følte med ham til tider, og følte at han fikk kritikken av ham og Suarez. Jeg sier ikke at de ikke kom overens, men begge ønsket å være hovedmannen når det kom til scoringer - men nå er det ingen tvil om at han er i hovedrollen.

 

Sturridge har utrolige 35 mål på 43 starter og seks innhopp i Premier League for Liverpool.

 

- Se på statistikken hans. Jeg tror jeg har rett når jeg sier at han har flere mål etter 50 kamper enn noen annen Liverpool-spiller i historien. Dersom du ser på angriperne Liverpool har hatt, er det en utrolig prestasjon. Han kan være den beste spissen i ligaen.

 

- Tenk på evnen hans til å score mål. Han har klasse, fart, scorer alle mulige mål, er kald når han er alene med keeper. Han er Englands førstevalg som spiss nå, og kan være av de beste i Europa.

 

Hele podcasten med Jamie Carragher på The Anfield Wrap kan du høre her.