- Nå må vi slå tilbake på tirsdag

Etter et skuffende 0-0 resultat mot Sunderland er Kolo Toure opptatt av å reise kjerringa ved å slå Basel på tirsdag, og avansere i Champions League.

Ivorianeren startet sin fjerde strake kamp sammen med Martin Skrtel i Liverpools midtforsvar, og kom godt fra oppgaven også mot Sunderland. 33-åringen rettet etter kampen umiddelbart blikket mot den viktige Champions League-kampen mot Basel.

- Vi er klar over at vi kunne ha gjort det bedre mot Sunderland, for vi dominerte kampen. Vi trengte en scoring, men fikk den ikke, konstaterer Toure til Liverpoolfc.com.

- Premier League er en skikkelig vanskelig liga. Sunderland klarte uavgjort mot Chelsea forrige helg, og viste hvor sterke de er defensivt.

- Tirsdagens kamp mot Basel blir som en ren finale. Vi må bare vinne kampen. Det finnes ikke noe annet valg. Vi må angripe og forsøke å vinne. Det kommer til å bli en veldig interessant kamp for alle, både spillere og fans. Vi må prestere på topp for å vinne denne kampen.

I likhet med Martin Skrtel er Toure fornøyd med at laget unngikk baklengsmål mot Sunderland.

- Det var veldig viktig. Kampen handlet om å klare å score mål for oss, og det var viktig å vinne kampen. Men som lag forsvarte vi oss bra. Simon Mignolet spilte en ny god kamp, og det gjorde Martin Skrtel også.

- Sunderland forsvarte seg veldig bra, og hadde mange mann bak ballen. De spilte med bare med en spiss på topp. Vi visste det ville bli en tøff kamp. Vi hadde trengt litt flaks for å score et mål som kunne ha forandret kampen, men hadde ikke hellet med oss.