- New Balance overtar neste sesong

Liverpool Echo melder at det vil være slutt på Warrior som Liverpools draktleverandør neste sesong. Moderselskapet New Balance vil overta.

I 2012 kom Warrior Sports på fotballmarkedet, og Liverpool ble deres første og største klubb da de la £25 millioner på bordet for å produsere draktene fra og med 2012/13-sesongen. Det ble meldt at det var en seksårig avtale.

 

Nå vil Warrior gå inn i moderselskapet New Balance fra og med 2015/16-sesongen, melder Liverpool Echo. Dermed blir det New Balance-logoen på høyrebrystet fra og med neste sesong. Dette vil ikke påvirke seksårsavtalen, og Liverpool vil bli betalt det samme, skriver lokalavisen.

 

Da Warrior kom på markedet var Liverpools draktavtale den mest lukrative i Premier League. Det er ikke lenger tilfelle. Manchester Uniteds nye 10-årsavtale med Adidas er verdt £70 millioner (!) per sesong, mens Chelsea sin avtale med samme leverandør er verdt £30 millioner i året. Arsenals avtale med Puma gir også £30 millioner per sesong.

 

På Twitter har det de siste dagene blitt postet mange bilder av hvordan neste års Liverpool-drakt vil se ut - men verken klubb eller utstyrsleverandør har bekreftet at det vil skje forandring. Dette er et av forslagene: