- Nyervervelsene vil finne seg raskt til rette

Brendan Rodgers tror at Liverpools sommersigneringer vil finne seg raskt til rette i Premier League. Både Alberto Moreno og Lazar Markovic debuterte mot Manchester City.

Alberto Moreno spilte fra start på Etihad Stadium, men hadde ingen heldig debut. Venstrebacken var involvert i to av baklengsmålene. Lazar Markovic ble byttet inn i 2.omgang.

- Det er en tilpasningsperiode for de unge spillerne vi har hentet inn, uttalte Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com etter 1-3 mot Manchester City.

- Vi har fortsatt kjernen av troppen fra forrige sesong, og spillerne som har kommet inn vil få muligheten til å utvikle seg og tilpasse seg. Hvis du kommer fra et annet land og en annen kultur, så vil det selvsagt ta litt tid.

- Unge Alberto Moreno viste glimt av kvalitet i kveld. Han kommer til å lære. Han var ikke den ferdige artikkel da vi hentet ham inn. Vi visste at det var bestemte områder vi måtte arbeide med, men det er noe vi har øynene åpne for.

- Lazar kom inn og viste hurtighet og kvalitet. Det er meget tidlig for denne troppen. Vi har måttet foreta endringer for forbedre bredden, men vi vil bli bedre etter hvert som sesongen skrider frem.

Moreno og Markovic er to av ni spillere Liverpool har hentet inn i sommer.
- Hvis du kjøper spillere, garanterer det ingenting. Vi trengte dybde i troppen. Jeg har tro på at spillerne vil bli bedre. De unge spillerne som har kommet inn tilvenner seg ligaen.

- Jeg har tro på at vi skal bli bedre med det arbeidet vi gjør og spillerne vi har hentet inn.