- Origi blir her i Lille

Liverpool sliter foran mål, og ryktene om at klubben vil hente Divock Origi i januar vil ikke forsvinne. Det vil ikke skje, sier Lille-manager Rene Girard.

For at Liverpool skulle få til en overgang for stjerneskuddet Divock Origi i sommer måtte de gå med på at spilleren fikk en sesong til i Lille. Flere i Lille har allerede har sagt at en Liverpool-retur er umulig, og ingen fra Liverpool-hold har sagt noe som kan tolkes mot at en vil prøve hente spilleren i januar - likevel forsvinner ikke ryktene.

 

Nå går Lille-manager Rene Girard ut og sier at spilleren blir i Frankrike ut sesongen.

 

- Det er bare et rykte. Det har ikke kommet noen henvendelser så vidt jeg vet. Avtalen var at Divock skulle spille for oss denne sesongen. Det er ingen grunn til at han skulle forlate oss midtveis i sesongen, sier Girard til den belgiske radiostasjonen RTBF.

 

Han sammenligner situasjonen i Liverpool med sin egen situasjon. Lille sliter også foran mål, og har bare scoret ni på 12 ligakamper.

 

- Oss også. Vi trenger ham virkelig. 

 

Franskmannen tror at Origi kommer til å bli en stor spiller, men at han fortsatt er uferdig.

 

- Han er en gutt som fortsatt har en god vei igjen. Nå er han i en klubb hvor han kan vokse med å spille. Han er en gutt som har alt som skal til for å bli en stor spiller.

 

- Han kommer til å forbedre seg fra år til år, og jeg tror at han neste år vil kunne vise seg som en av de store i Europa.

 

Divock Origi spilte hele kampen og brente straffespark for Lille i helgen. På torsdag møter han Everton i Europa League.