- Origi spiller i Lille denne sesongen

Enten Divock Origi (19) skriver under for Liverpool eller ei, spiller han for Lille et år til, bekrefter manager René Girard.

Det skriver den franske klubben på sin Twitter-konto.

Origi var på Melwood-besøk etter han kom hjem fra VM, men han ville bruke de to ferieukene etter mesterskapet til å vurdere fremtiden sin. Dersom den belgiske spissen blir Liverpool-spiller i sommer, skal han uansett sendes på et sesonglangt utlån tilbake til hans nåværende klubb i Frankrike.

– Jeg kan si at folk nær avtalen er meget optimistiske på at Origi vil ende opp i Liverpool. Overgangssummen er avtalt, og han er fornøyd med de personlige betingelsene som Liverpool har tilbudt ham, fortalte Liverpool Echo-journalist James Pearce under en webchat i forrige uke.

Les også: Enige om pris for VM

Selv om flere andre klubber, som Tottenham, er ute etter signaturen hans, er Liverpool favoritter til å sikre seg talentet, ifølge Liverpool Echo.

Tenåringsspissen imponerte seerne under verdensmesterskapet i Brasil, og han ble belgisk matchvinner med kampens eneste mål mot Russland i gruppespillet. Han anses av mange som en spiller med et enda større potensial enn landsmennene Christian Benteke og Romelu Lukaku.

Prislappen vil ligge på 6 millioner pund, men den totale summen kan øke til 9,8 millioner pund dersom forhåndsbestemte krav blir innfridd.