- Overgangen fullføres på mandag eller tirsdag

Mario Balotellis agent Mino Raiola hevder at hans klients overgang til Liverpool ikke vil bli fullført før mandag eller tirsdag.

- Forhandlingene har pågått i tre måneder, så dette er ikke akkurat noe som har skjedd over natten, sier Raiola til Corriere della Sera.

- Jeg vil fullføre overgangen på mandag eller tirsdag. Det er fortsatt en del ting som må ordnes.

- Liverpool har hele tiden vært den eneste engelske klubben vi har forhandlet med om Mario. Jeg lyver aldri til media. For tre dager siden var det snakk om Liverpool, men vi hadde ikke fått noe tilbud. Sannheten er at jeg har jobbet med Mario til Liverpool i flere måneder, og tiden var inne til å forlate Milan.

- Det var ingen krangel, hendelse eller forandring. Det er ikke sant at Marios forhold til Milan brøt sammen. Jeg var hele tiden imot å bringe Mario tilbake til Italia, på grunn av presset, forventningene og mediene. Det er mye tøffere for ham å spille i Italia enn i utlandet.

- Han insisterte på at han ønsket å forlate Manchester City til fordel for Milan, og når det står mellom klient og agent er det alltid klienten som får siste ord.