«Pengene for Suarez vil bli brukt på transfers»

Tony Barrett i The Times fastholder at Liverpool har fått £75M for Luis Suarez. Over £100M kan bli brukt på nye kjøp. Ben Davies, Wilfried Bony og Loic Remy er nye spillere som blir vurdert.

Til tross for motstridene informasjon fra Spania, ifølge The Times vil Liverpool få betalt hele salgsklausulen på £75M så snart Luis Suarez har gjennomført sin legetest og offisielt er klar for Barcelona.

Dette beløpet, og mer, vil bli brukt til å styrke laget og troppen foran neste sesong. Emre Can, Rickie Lambert og Adam Lallana er klare etter et utlegg på £37M, mens et kjøp av Lazar Markovic for £20-25M ventes å bli fullført i løpet av kort tid. Liverpool håper også å sikre seg Divock Origi for £9,8M innen måneden er over.

The Times fortsetter med at tilbud på £20M og £16M ligger på bordet for midtstopper Dejan Lovren hos Southampton og venstreback Alberto Moreno hos Sevilla.

Under de siste dagene har det blitt gjort forespørsler om Ben Davies og Wilfried Bony hos Swansea. Davies som et alternativ dersom man ikke får tak i Moreno som ny venstreback, mens Bony er på listen over de offensive spillerne en vurderer for å tette noe av det hullet som Luis Suarez etterlater. Angriperen Loic Remy (27) hos Queens Park Rangers er en annen som vurderes.