- Perfekt lagprestasjon

U18-trener Neil Critchley beskriver 4-0-seieren mot Manchester United som perfekt lagprestasjon. Synes hele laget spilte fremragende. Harry Wilson ut med ankelskade.

Neil Critchley fikk spørsmål fra LFC TV etter kampslutt om dette var den perfekte kamp.
- Ja, det må jeg si. Hvis jeg skal være overkritisk, synes jeg vi kunne hatt flere mål. Jeg synes ikke 4-0 er flatterende. Fra det første minutt til det 90. var det en topp lagprestasjon, uttaler Critchley til LFC TV.

- Vi var gode i dag - pasningsspillet, spillet fremover på banen og pressingen. Kontringene var også bra. Vi burde scoret flere mål.

Sergi Canos sto for målgivende til tre av målene.
- Sergi var en av fire fremme som hadde en fremragende kamp. Vi ønsker alltid litt mer. Jeg sa til ham i pausen at han kunne gjøre det litt bedre på visse områder. Jeg ønsker ikke å trekke frem noen enkeltspillere. Hele laget var fremragende, og også Callum Nicholas som kom innpå.

Will Marsh satte inn 3-0-målet etter forarbeid av Harry Wilson
- Det var bra spill. Vi har snakket om å vri spillet og forflytte oss raskt. Det var flott avslutning fra Marsh. Han kom inn i feltet fra midtbanen. De to første målene kom også etter angrep på sidene. Det var en fantastisk prestasjon.

Harry Wilson måtte ut med skade tidlig i 2.omgang. Spilleren er tatt ut til to U19-landskamper med Wales i Montenegro i neste uke.
- Han tråkket over på ankelen. Vi skal vurdere skaden, men det er tvilsomt om han kan dra på landslagsoppdrag i neste uke.

Kampen var i realiteten avgjort etter første omgang.
- Vi ledet 3-0 til pause, og utfordringen var da å vinne 2.omgang. Vi skulle ikke gi dem noen incentiver til å komme inn i kampen igjen. Fulton hadde lite å gjøre, men gjorde to fine redninger, på 1-0 og 3-0. Det var fremragende keeperspill.

Ryan Kent fastsatte sluttresultatet til 4-0.
-  Canos var alene igjennom, og det var uselvisk spill. Det er slikt jeg vil se fra en spiss. Det var en fantastisk måte å avslutte kampen på.