- Presset er på de andre

Jon Flanagan understreker at hovedmålet på Anfield er å minst komme inn blant topp fire, men at starten på 2014 også kan være plattform for en høyere plassering.

Siden starten av 2014 er Liverpool ubeseiret med fem seire og to uavgjorte i ligaen. Med en 4.plass pr i dag har de røde heng på lagene på medaljeplass, samtidig som de ser over skulderen og ned til lag som Tottenham og Everton på plassene bak.

Jon Flanagan er tilbake etter et skadeopphold og er fast inne på høyrebacken for tiden. Scouseren har beina solid plantet på jorda, selv om han innrømmer at det å kunne være med å kjempe om en ligatittel ikke lenger er så fjernt.

- Alle guttene ser bare mot topp fire og hvis vi er med i tetkampen da fem kamper gjenstår, da kanskje, forklarer Flanno til Sky Sports News.

- Vi har gitt oss selv om flott plattform å arbeide fra nå. For en lokal gutt, ikke å ha vunnet Premier League på 18-20 år, er det noe en tenker på hver dag.  Vi er i posisjon og det er mulig med de kampene som gjenstår.

- Vi konsentrerer oss imidlertid om å komme inn blant topp fire, så alt over det vil være stort for oss.

- Ingen forventer at vi skal gå hen å vinne tittelen, slik at presset er mindre på oss enn de andre store lagene rundt oss.