- Psykologisk viktig seier

Brendan Rodgers mente at 4-0 mot Everton vil ha brakt fornyet selvtillit inn i troppen, og at det var en stor seier i kampen om å ende sesongen blant topp fire i Premier League.

- Dette kom som en følge av spillerne og supporterne. Spillerne gjorde en helt spesiell prestasjon og supporterne var strålende, forklarte Brendan Rodgers etter 4-0 mot Everton. - Jeg er glad på supporternes vegne, da jeg vet hvor mye slike lokaloppgjør betyr.

- Vi viste at dette var en viktig kamp, men for meg dreier det seg om tre poeng. Det vil glede meg enda mer dersom vi ved sesongslutt er blant topp fire. Trolig vil jeg overanalysere kampen og hvor vi kan bli enda bedre.

- Vi var utrettelige. Å vinne slike store kamper, da må du angripe og forsvare deg samlet, og jeg synes vi fra keeper til angrepspillerne hele tiden greide å fylle rommene. Når vi så hadde ballen, da var vi alltid en trussel.

- Alle seiere er viktige, men det gjelder spesielt mot dine rivaler. Vi vet at det er langt igjen, men dette var en psykologisk viktig seier.  Dette kan gjenopprette selvtillit og tro i troppen.

- Vi må bare ikke slippe foten av gasspedalen, men fortsette å prestere slik og fortsette å score mål.

- Vi har vist hele sesongen at vi er en kandidat til å være blant topp fire og vi vet at det vil være et lag eller to til som kommer til å kjempe om det.

- Vi har vist en herlig lagånd her (på Anfield). Vi har hatt en rekke spillere ute med skader til forskjellige tider, men vi har vært i stand til å holde en struktur i laget slik at vi ikke er avhengig av enkeltspillere. Dette dreier seg om laget og det så vi i kveld.