- Real er godt besatt i alle posisjoner

Brendan Rodgers mener at Real Madrid er godt besatt i alle posisjoner, så det er ikke lett å finne svakheter i deres stjernegalleri foran onsdagens Champions League-kamp på Anfield.

- Real Madrid er et sterkt lag, noe de har vært i mange år. De har alt. De har masse rutine, store spillere, hurtighet, teknikk. De har et fantastisk lag, og en stor manager i Ancelotti. En god kar som jobber med sine spillere, og som også er en god person. De er regjerende mestere også, og ønsker å forsvare tittelen, sier Rodgers i et intervju med Guillem Balague.

- De har utrolige talent over hele banen. De har teknikken til å spille på små flater, og når det åpner seg opp rom finnes det ikke noe bedre lag på kontringer, for i Ronaldo og Bale har de to spillere som kunne deltatt i 100-meteren finalen i OL.

- Cristiano Ronaldo er en utrolig spiller. Han har i løpet av de siste årene utviklet seg til å bli en målscorer av rang. Han er selvsagt spilleren du må fokusere på, men laget som helthet er utrolig. De har Modric og Kroos, utrolige teknikere som kan spille både korte og lange pasninger. Jeg er også en stor beundrer av Sergio Ramos, helt fra hans unge dager i Sevilla, hvor han gikk gradene før han flyttet på seg og fikk over 100 landskamper for Spania. Det er en utrolig prestasjon. Han er rask og sterk, og har personlighet. Jeg liker ham.