- Rickie vil score mål snart

Ricke Lambert har fortsatt til gode å tegne seg på scoringslista for Liverpool, men Adam Lallana tror at det snart vil løsne for lagkameraten, og at målene vil renne inn også i helrødt.

Duoen Lambert og Lallana kom til Liverpool fra Southampton i sommer, og ingen av de to har blitt skikkelige varme i Liverpool-trøya ennå.

- Jeg snakker mye med Rickie, og jeg har hatt det privilegium å spille sammen med ham i 4-5 år nå. Vi visste at det ikke ville bli enkelt å flytte til en annen klubb. Vi har kommet til et lag hvor forventningspresset er stort, erkjenner Lallana i et intervju med Talksport.

- Vi kan forsikre alle om at vi jobber hardt hele tiden, og når Rickie får sjansen, er jeg sikker på at han kommer til å ta den. Jeg tror det er ett mål eller to like rundt hjørnet for ham.

- Alle spisser ønsker å være på banen så mye som mulig. Når du ikke får spilletid begynner folk å bedømme deg ut fra antall scorede mål, og det er vanskelig å score mål når du bare får 10 minutter her og 15 minutter der.

- Noen ganger er det vanskelig å være i god nok kampform med en gang. Rickie har vært vant med å spille fast uke etter uke. Han er en svært viktig spiller for Liverpool, og har fortsatt mye å gi.