- Selvtillit er nøkkelen for Coutinho

Brendan Rodgers mener at selvtillit er nøkkelen for at Philippe Coutinho skal finne veien til nettmaskene hyppigere.

Brasilianeren har hatt flere store sjanser de siste kampene, uten at han har klart å sette ballen i mål.

- Det er en blanding av flere ting som må til for at Philippe skal score flere mål. En blanding av selvtillit og terping på treningsfeltet, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Jeg synes han kommer seg i gode posisjoner. Jeg har snakket med ham om dette, og poengtert at han av og til legger for stor vekt på å plassere ballen. Det som er viktig er at du treffer mål.

- Philippe er en vidunderlig spiller. Han åpner opp spillet for oss til tider. Han er en spiller som elsker å ha ballen, og som bidrar til at vi kan fortsette å spille vårt spill. Han sørger for at forsvarere kommer på hæla.

- Han er en gutt som jobber veldig, veldig hardt med eget spill. Jeg er sikker på at så snart han får hull på byllen, så vil det komme flere mål fra ham.

Coutinho har som regel blitt tildelt en rolle ute på venstreflanken, men har stor frihet i den rollen.

- Han trekker mye inn sentralt uansett. Selv når han spiller ute på kanten. Hans spill er basert på å komme innover i banen, for det er der han kan påvirke spillet mest. Alt avhenger av taktikken i hver enkelt kamp.

- Noen ganger er utgangspunktet hans ute på flanken hvor han skal skjære innover, og noen ganger starter han sentralt, for det kan være området hvor vi kan utnytte hans egenskaper best, bak motstanderens midtbanespillere.

- Uansett hvilken posisjon han spiller i, vil han alltid trekke inn sentralt. Det er noe vi tar hensyn til når vi forsvarer oss.

- Philippe er et enestående talent. Jeg aner ikke hva prislappen hans vil være nå, sammenlignet med da jeg kjøpte ham for ett år siden. Han har fortsatt mye han kan utvikle i sitt spill, og han har mye hardt arbeid foran seg, men han har vist seg å være et flott kjøp for oss.