- Ser mest frem til møtet med England

Luis Suarez mener at Liverpools forbindelse til Uruguay gjør at hans landsmenn ser mest frem til VM-kampen mot England.

England og Uruguay møtes 19. juni i Sao Paulo. Åtte Liverpool-spillere kan komme på banen i den kampen. Luis Suarez og Sebastian Coates for Uruguay og Steven Gerrard, Jordan Henderson, Glen Johnson, nyervervelsen Rickie Lambert, Raheem Sterling og Daniel Sturridge.

- Dette er kampen alle ser mest frem til her, uttaler Suarez til The Guardian.

- Det er utrolig hvordan uruguayanerne har fulgt Liverpool. Det har blitt fans, og det gjør meg veldig stolt.

- Å se et helt land vente på Liverpools kamper er utrolig, eller å se folk sinte fordi de ikke får sett kampen ettersom den bare blir sendt på satellitt-tv. Folk står opp tidlig om morgenen for å se oss spille.

- Jeg har allerede fortalt Gerrard at vi skal bytte trøyer. Og Glen kommer til å spørre etter trøyen min, det er jeg sikker på. Kanskje Daniel og Raheem også. Jeg får ta med meg noen ekstra.

- Et VM er alltid annerledes, men mine lagkamerater spiller veldig bra. De kan komme til å få en tilsvarende rolle for England som de har i Liverpool.

- Jeg var spesielt glad da jeg hørte at Raheem og Jordan var i troppen. Jeg fikk tak i deres telefonnumrer for å sende gratulasjonsmeldinger.

- For et år siden var det folk som ikke verdsatte dem, men nå har de blitt tatt ut fordi de spilte så bra denne sesongen.

- For Raheem, som er så ung, er det en fantastisk opplevelse. England har en fin blanding av erfarne og unge spillere denne gang. Tidligere hadde de kanskje spillere som hadde passert sitt beste.