- Sikker på at Raheem blir her

Brendan Rodgers føler seg sikker på at Raheem Sterling vil skrive under på en ny kontrakt med Liverpool, og mener spilleren er lykkelig på Merseyside.

Etter at det i forrige uke ble rapportert at Raheem Sterlings representanter mente kontraktsforslaget på £70,000 i uken pluss bonuser var uakseptabelt, har 20-åringen blitt linket til klubber som Bayern München og Real Madrid.

 

Brendan Rodgers er ikke bekymret for kontraktsforhandlingene, og sier at klubben jobber veldig hardt med å få til en avtale. På spørsmål på om Sterling vil vurdere å forlate klubben på grunn av den nåværende situasjonen, svarte Liverpool-manageren følgende: 

 

- Forhåpentligvis vil ikke det skje. Vi er en klubb som forsøker å bygge noe. Vi var på vei i et par år, og har kommet litt ut av bane etter sommeren. Vi har mistet noen spillere, og må omgruppere, svarer han til The Guardian.

 

Han trekker frem Sterling som en nøkkelspiller i laget sitt.

 

- Raheem er en katalysator og talisman for dette laget. Han er et flott eksempel på utviklingen mange av spillerne har hatt her - fra å være juniorspiller til en av de beste unge spillerne i europeisk fotball.

 

Kontraktsforhandlingene fortsetter.

 

- Klubben vil jobbe veldig hardt med det. Raheem er lykkelig her, og nyter å være Liverpool-spiller. Jeg er sikker på at mellom dem og hans representanter vil vi få i havn en avtale som lar ham fortsette utviklingen av det som er en spennende karriere.

 

Til sommeren vil Sterling ha to år igjen av sin kontrakt med klubben.