- Sitter fortsatt trygt

Brendan Rodgers’ posisjon er ennå ikke et tema hos Fenway Sports Group, skriver The Times-journalist Tony Barrett. Men dersom rødtrøyene taper sine tre neste kamper, er han i fare.

Klubbeierne har latt seg frustrere av klubbens dårlige form denne sesongen, og presset på Liverpool-manageren har aldri vært større enn nå, men å gi nordiren sparken er foreløpig ikke aktuelt.

De røde har bare vunnet tre av sine tolv siste kamper, og tirsdagens sviende utslag i Champions League betyr Europaliga-deltakelse i februar. Liverpool har bare scoret syv hjemmemål i ligaen denne sesongen, noe som er tre mål mer enn de scoret i løpet av tjue minutter mot Arsenal i forrige sesong.

Nå står laget overfor ei uke med tre viktige kamper som vil bety svært mye for Rodgers’ fremtid:

Om tre dager gjester de Old Trafford og Manchester United, før laget skal ut i ligacupens kvartfinale mot Bournemouth på sørkysten kommende onsdag. Deretter er en hjemmekamp mot Arsenal den siste testen før julaften, og Barrett tror managerens tid i klubben står i stor fare hvis de kampene tapes.

• Les også: – Nå må han vise fremgang

Liverpool, med 21 poeng, innehar niendeplassen på Premier League-tabellen etter 15 kamper. Det er færre poeng enn både Rafael Benítez og Kenny Dalglish hadde etter like mange runder i sesongene de fikk sparken. Rodgers har to poeng mer enn Roy Hodgson hadde på samme tidspunkt, og sistnevnte ble skiftet ut i januar.