- Skal inn på laget

Fabio Borini ønsker å ta seg inn i startoppstillingen og spille så mye som mulig. Han håper å slå sin scoringsrekord i Premier League og etter hver komme tilbake på det italienske landslaget.

Det er mer enn to år siden Fabio Borini kom til Liverpool fra AS Roma og ble gjenforent med Brendan Rodgers. Angriperen var Rodgers’ første signering som Liverpool-manager.

Borinis første sesong i klubben ble ødelagt av to alvorlige skader. Forrige sesong ble han utlånt til Sunderland, hvor han scoret ti mål og hjalp nordøstklubben til å unngå nedrykk og nå finalen i Capital One Cup.

I sommer bestemte spilleren seg for å bli værende i Liverpool til tross for tilbud fra flere klubber og tre spillere foran seg i køen om spissplassen.  23-åringen har satt seg klare målsettinger for inneværende sesong.

- Steg for steg, ta meg i inn på laget så snart som mulig og så ofte som mulig, uttaler Fabio Borini til Liverpoolfc.com.

- Deretter ønsker jeg å bli værende på laget, score mål og slå min scoringsrekord i Premier League. Jeg har ikke forandret personlighet, men jeg har forbedret spillet mitt.

- Jeg kan tilby hardt arbeid i prestasjonene hver uke og scoringer, noe jeg har gjort tidligere. I Sunderland gjorde jeg det meget bra og scoret viktige mål.

- Jeg kan gjøre det samme her. Med bedre spillere rundt meg kan det trolig bli lettere.

- Jeg ønsker også å komme tilbake på landslaget. Det er en stor målsetting. Med en ny trener, nytt system og ny struktur i det italienske landslaget kan det være et meget bra mål for meg – komme på laget og bli der så lenge som mulig.